Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Κάλεσμα στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο στις 14/03


Πιάνοντας το νήμα από τις κινηματικές διεργασίες του Ιανουαρίου- με την κατάληψη στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ, ήρθε στην επιφάνεια ξανά το ζήτημα των αναπληρωματικών καθηγητών/τριων και της κατάργησης του προσοντολογίου κατόπιν αναθεώρησης του σχετικού νόμου και των κριτηρίων κατάταξης και διορισμών .
Η μαζική συμμετοχή στο επερχόμενο συλλαλητήριο και η στάση εργασίας αναφορικά με το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το  νέο σύστημα προσλήψεων την επόμενη τριετία , στόχο έχουν τον αγώνα για τη μόνιμη και σταθερή δουλειά, την οριστική κατάργηση του προσοντολογίου ,τους μαζικούς μόνιμους διορισμούς βασισμένους στις ανάγκες της εκπαίδευσης και τον διορισμό όλων των αναπληρωτών με έστω και μία σύμβαση εργασίας . Ταυτόχρονα, στο επίκεντρο της διαμαρτυρίας μας βρίσκεται η κάθετη στάση μας ενάντια στην αξιολόγηση και την υποβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης και κυρίως στην απόλυση ήδη εργαζομένων.

 Η Αριστερή Ενότητα βρίσκεται δίπλα στους εκπαιδευτικούς, καθώς το αντικείμενο της διαμαρτυρίας μας αφορά όλους/ες και για τον λόγο αυτό σας καλούμε στα Προπύλαια την Πέμπτη στη 13.00 για να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, το δικαίωμά μας στην εργασία χωρίς ουτοπικούς όρους , χωρίς συμφέροντα, χωρίς αδικίες!
                                                                                                                                                                                      







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου